Kolekcija Ted Baker jesen/zima 22, -30 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prvi mesec leta še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50 % ugodneje.

Kolekcija Ted Baker jesen/zima 2022, ki je v vseh pogledih optimistična, sofisticirana in vsestransko nosljiva, je v času sezonskih popustov, do 28. februarja 2023, na voljo – 30 % ugodneje.

V ospredju kolekcije so svetli in briljantni motivi cvetličnih šopkov, ki so energična in prefinjena protiutež toplim in zamolklim jesenskim tonom. S cvetličnimi aranžmaji so okrašene tako sproščene obleke kot tudi vrhnja oblačila. Dodatno pozornost so namenili tudi drobnim detajlom, kot so igra prosojnosti in resice. Izjemni kroji, ki s pomočjo kakovostnih materialov in izdelave ohranjajo popolno obliko oblačil, so nedvomno prava modna poezija, ki vas bo navduševala to jesen in še vse druge, ki sledijo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Ted Baker
295,00 €
Pulover Ted Baker
215,00 €
Plašč Ted Baker
455,00 €
Srajca dolg rokav Ted Baker
145,00 €
Dolge hlače Ted Baker
175,00 €
Jakna Ted Baker
325,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Ted Baker
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno