MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Tajlirani plašči s karo vzorci za prefinjene moške

Kakovostno krojen zimski plašč je lahko večen. Ko moški izbira plašč, naj bo pozoren na kakovost izdelave, materiale (volna, akril) in kroj.

Za jesen in zimo 2022 so modni oblikovalci kot prevladujoči trend izbrali tajlirane plašče, z enorednim zapenjanjem, dolge največ do kolen, v karo vzorcih, najpogostejše barve pa so črna, temno ali svetlo siva, temno modra. Kroji so torej precej klasični, letos so manj modni dolgi in tako imenovani oversized plašči, ki jih lahko najpogosteje izbirajo bolj visoki moški. Posebnost letošnjih plaščev je še, da imajo mnogi všite tudi tanke prešite podjakne, ki dodatno grejejo in delujejo še bolj trendovsko.

Za dober plašč je vredno plačati več, ker to med drugim pomeni, da bo tak plašč bolj topel, klasično krojen in zato v modi dlje časa ter iz najboljših materialov. Nasvet: vsak poslovnež mora imeti v garderobi vsaj en kakovosten plašč.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Plašč Strellson
429,00 €
Plašč Digel
420,00 €
Plašč Digel
370,00 €
Plašč Pierre Cardin
249,99 €
Plašč Pierre Cardin
329,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno