SVR, nova inovativna antiage nega

Pred 40. letom se nam koncept staranja zdi nekaj, kar lahko s pravo nego obvladujemo in to vse do točke, ko se nam kakovost kože ne začne očitno slabšati. Koža postane bolj občutljiva, reaktivna, dehidrirana in manj popolnjena. Na njej se začenjajo pojavljati neenak ten, rjavi madeži, gube.

Proces staranja je pravzaprav zmanjšanje funkcionalne sposobnosti telesa, torej bi lahko rekli, da tako kot se stara naše telo, tako se stara tudi naša koža. Na staranje sicer vpliva več dejavnikov – genska predispozicija, slabša delitev celic, oksidacijski proces in počasnejši metabolizem aminokislin.

SVR Anti age linija je sestavljena iz 4 specifičnih ciljnih izdelkov, od katerih ima vsak dodano posebno sestavino, ki je primerna prav za določen tip kože. Hialuronska kislina pospešuje hidratacijo, popolnjuje in gladi gube in gubice, stabilna oblika vitamina C ščiti pred prostimi radikali ter kožo naredi sijočo, ceramidi skrbijo za obnovo kože, peptidi pa gladijo nepravilnosti in gube. Srce Biotic linije pa so pasterizirani probiotiki, ki krepijo in ščitijo kožno bariero.

Biotic linija:

  • HYALU BIOTIC GEL, hidratantni popolnjujoči gel je idealna rešitev za dehidrirano kožo, ker se hialuronska kislina v izdelku nahaja v dveh molekulskih masah, ki delujejo na površinske in globlje gube.
  • C20 BIOTIC KREMA, obnavljajoča krema za sijaj je rešitev za utrujeno kožo, kožo brez gub in sijaja. V kremi je 20% Vitamina C, poleg tega pa so tu še zrnca vitamina E, ki se sproščajo v stiku s kožo in delujejo antioksidativno. Koža takoj postane revitalizirana in sijoča.
  • CERABIOTIC BALZAM, obnavljajoči filler balzam. Idealen je za suho kožo in kožo, ki je izgubila tonus. Tekstura balzama je obogatena s ceramidi . Ti so nujno potrebni za krepitev hidrolipidnega filma in obnavljanje kožne bariere. Balzam vsebuje zelo bogato babasu maslo, ki mehča, učvrščuje in krepi kožo.
  • PEPTIBIOTIC MAT GEL, obnavljajoči in gladilni matirajoči gel deluje na razširjene pore in nepravilnosti ter gubice. Peptidi so dodani, da bi absorbirali višek sebuma ter zgladili nepravilnosti in gube. Gel je izjemno lahek, zmanjšuje vidnost por. Deluje matirajoče in čistilno ter hkrati zmanjšuje gube in tenke linije na koži.

Luksuzne strukture krem so pakirane v steklene posodice, ki omogočajo lažje recikliranje, poleg tega pa se aktivne sestavine v izdelkih tako lažje ohranijo. Izdelki so koncentrirani, inovativni in namenjeni tudi občutljivi koži.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: SVR

SVR gel za obraz
12,90 €

 

SVR čistilno mleko
16,09 €

 

SVR čistilno mleko
12,90 €

 

SVR gel za obraz
12,90 €

Aktualno