Sezonski popusti: Superge znamke New Balance, -40% ugodneje

V obsežni ponudbi športnih oblačil in športne obutve se je le redkim blagovnim znamkam tako kot New Balance uspelo uveljaviti tudi kot ikona stila. Trend ”očetovih superg”, za katerega so značilni robustni podplati in retro oblika, pa je blagovno znamko New Balance pognal v središče pozornosti. Njihovi številni modeli namreč utelešajo estetiko, ki že nekaj časa velja za osnovo minimalističnega uličnega sloga.

SPLETNI NAKUP

S svojo predanostjo kakovosti, inovativnostjo in pridihom brezčasnega dizajna bo znamka New Balance, ki je zdaj na voljo na oddelku modnih dodatkov v Nami, osvojila tudi srca slovenskih športnikov in modnih navdušencev.

Sezonski popusti v Nami so v polnem teku! Z -40 % popustom boste vašo priljubljeno znamko lahko nakupovali vse do 29. 2. 2024. Pohitite in ujemite modne kose po najboljših cenah.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Ženske superge New Balance
120,00 €
Ženske superge New Balance
85,00 €
Ženske superge New Balance
130,00 €
Moške superge New Balance
110,00 €
Moške superge New Balance
150,00 €
Moške superge New Balance
120,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: New Balance
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno