Superge New Balance na voljo v Nami

V obsežni ponudbi športnih oblačil in športne obutve se je le redkim blagovnim znamkam tako kot New Balance uspelo uveljaviti tudi kot ikona stila. Od ustanovitve pred več kot stoletjem se je ta najprej iz skromnega podjetja razvila v globalnega igralca v industriji športne obutve. Nato je New Balance uspelo zavzeti tudi nišo v svetu mode. Podcenjeni in klasični dizajn blagovne znamke je sprva navdušil modne posameznike, ki so iskali obutev, ki zlahka premosti vrzel med atletsko funkcionalnostjo in uličnim slogom. Trend ”očetovih superg”, za katerega so značilni robustni podplati in retro oblika, pa je blagovno znamko New Balance pognal v središče pozornosti. Njihovi številni modeli namreč utelešajo estetiko, ki že nekaj časa velja za osnovo minimalističnega uličnega sloga.

SPLETNI NAKUP

Sposobnost blagovne znamke, da se vsakič znova prilagodi spreminjajočim se modnim trendom in ob tem ohranja svoje temeljne vrednote, kot sta kakovost in udobje, je prav tako sestavni del njenega trajnega uspeha. Sodelovanje z modnimi oblikovalci in zvezdniki pa je znamki dodalo pridih ekskluzivnosti, zaradi česar so njeni izdelki zelo iskani med zbiratelji in modnimi navdušenci.

S svojo predanostjo kakovosti, inovativnostjo in pridihom brezčasnega dizajna bo znamka New Balance, ki je zdaj na voljo na oddelku modnih dodatkov v Nami, osvojila tudi srca slovenskih športnikov in modnih navdušencev.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Ženske superge New Balance
120,00 €
Ženske superge New Balance
85,00 €
Ženske superge New Balance
130,00 €
Moške superge New Balance
110,00 €
Moške superge New Balance
150,00 €
Moške superge New Balance
120,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: New Balance
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno