Superge Alex: Vrhunski spoj visoke mode in športa

Tako imenovane sock sneakers ali v prevodu superge nogavice so že same po sebi nenavadna vrsta obutve, vsaj v primerjavi s klasičnimi supergami. Gre za hibrid med supergo in nogavico, ki ima vrhnji del izdelan iz raztegljivega materiala, medtem ko podplat ustreza športni obutvi. Tovrstna obutev je sicer obstajala že prej, a ko so leta 2016 pri Balenciagi predstavili svojo različico, so sock sneakers hitro dosegle danes že kultno priljubljenost.

V tej kategoriji športne obutve pa prav posebno zgodbo pišejo modeli blagovne znamke Alex. Njihovi modeli se namreč ponašajo z izjemno všečnim vrhnjim raztegljivim delom. Ta z izbrano čipko, mrežico ali strukturirano površino spominja na materiale, ki jih oblikovalci uporabljajo pri oblikovanju oblačil za visoko modo. In prav to jim omogoča, da jih tudi ve lahko obujete bodisi k poročni obleki, hlačnemu kostimu ali športni trenirki.

Nova kolekcija obutve Alex vas že pričakuje na oddelku modnih dodatkov v pritličju Name in v spletni trgovini nama.si.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Superge Alex
189,50 €
Superge Alex
189,50 €
Superge Alex
189,50 €
Superge Alex
189,50 €

Aktualno