MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

MAC predstavlja novo tekočo podlago Studio Radiance Serum Powered Foundation

Predstavljamo vam tekočo podlago Studio Radiance Serum-Powered Foundation, ki zagotavlja za 209 % intenzivnejše takojšnje vlaženje. Podlago poganja moč seruma in z njegovo pomočjo bo brez dvoma ustvarila trajen sijoč zaključek. 

Vsebuje 80-odstotno osnovo za nego kože s 33 sestavinami za nego kože, vključno z 10 % raztopino hialuronske kisline, ki zadržuje vlago pod površino kože. Prav tako je prepojena s koktajlom močnih superživil, ki skrbijo za nego kože, vključno z oljčnim oljem in jojoba oljem, ki poskrbi za regeneracijo in bolj zdrav, sijoč videz, ter vitaminom E, ki ščiti kožo pred nesnago iz okolja in modro svetlobo.

Lahka blazinasta gel tekstura je zasnovana za prilagodljivo, srednje prekrivno in nadgradljivo nanašanje za takojšnjo uravnoteženje polti. Zamegli videz por, rdečice, temnih lis in drobnih gubic. Odporna je na vodo, znoj in brisanje na druge površine, hkrati pa zagotavlja 12-urno obstojnost in sijaj.


Naslovna fotografija: MAC
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno