Pri znamki Comma so ustvarili nov izgled, ki daje nov zagon

Pri pomladno-poletni kolekciji Comma Casual Identity je poudarek na moderni slojevitosti, prosojnih materialih in enobarvnih stilih. Udobje in lahkotnost se odražata v ženstvenih izgledih, ki so hkrati udobni in elegantni. Izražajo se v vznemirljivih barvnih in materialnih kombinacijah. Različni kroji hlač in graciozne obleke s cvetličnimi vzorci naredijo kolekcijo ženstveno, elegantno in hkrati sodobno.

Znamka Comma že od ustanovitve leta 1973 spodbuja ženske, da izrazijo svoje ženske vidike z ženstveno modo, da slavijo svojo ženstvenost in grejo po svoji poti – ne glede na to, ali so to vsakdanje obveznosti, prosti čas ali posebne priložnosti – od »casual« do »chic«. Strastni videzi, ki dajejo nov zagon in postavljajo trende.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Comma
49,99 €
Blejzer Comma
149,99 €
Dolge hlače Comma
119,99 €
Top Comma
49,99 €
Jakna Comma
169,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno