Stilska pomladna akcija v Baby Centru: 15% popust na oblačila in obutev

Prihaja pomlad in z njo čas za obnovo otroške garderobe. Trgovina Baby Center, izbrana otroška trgovina leta, vas vabi, da izkoristite izjemno priložnost za nakup kakovostnih oblačil in obutve za vaše malčke. Med 25. marcem in 1. aprilom vas v vseh naših poslovalnicah ter v spletni trgovini čaka posebna akcija, kjer ob nakupu dveh ali več kosov oblačil ali obutve avtomatično prejmete 15% popust na vaš nakup.

Pomlad je čas, ko se narava prebuja, in prav tako je to obdobje, ko naši otroci potrebujejo svežo in udobno garderobo, ki jim omogoča svobodo gibanja med igranjem in raziskovanjem sveta okoli njih. V Baby Centru razumemo potrebe staršev in otrok, zato smo za vas pripravili široko izbiro kakovostnih, varnih in stilskih oblačil ter obutve, ki so kot nalašč za toplejše ali pa deževne dni, ki prihajajo.

SPLETNI NAKUP

Zakaj izkoristiti to akcijo?

Široka izbira: naša ponudba vključuje najnovejše kolekcije priznanih blagovnih znamk, ki so znane po svoji kakovosti in udobju. Najdete lahko vse od vsakdanjih bodijev, pajkic, majic, do elegantnih oblekic, čevljev za prve korake in tudi tekanje na igrišču.

Kakovost po ugodnih cenah: z našo akcijo vam želimo omogočiti nakup kakovostnih izdelkov po še dostopnejših cenah. Ker verjamemo v kakovost in zadovoljstvo naših strank, so vsi izdelki skrbno izbrani.

Enostavno in udobno nakupovanje: če vam obisk naše trgovine v živo ne ustreza, lahko izkoristite našo spletno trgovino. Nakupujete lahko iz udobja svojega doma, pri čemer izkoristite enake ugodnosti.

Ne zamudite priložnosti za obnovitev otroške garderobe in pripravite svoje malčke na vesele pomladne dni.

Obiščite nas v Baby Center trgovinah po Sloveniji ali na spletu in izkoristite našo posebno pomladno akcijo. Vaši otroci si zaslužijo najboljše in mi smo tukaj, da vam to omogočimo po izjemnih cenah.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno