Središča mest so danes rezervirana za druženje in nakupovanje

Dobrodošli v središču trendov, kjer vas razvajamo s prestižnimi imeni vrhunske in naravne kozmetike, z več kot 50 priznanimi znamkami trendovskih oblačil, poslovne mode, športne elegance in večernih oblek zanjo in zanj, z največjo izbiro spodnjega perila v Sloveniji, s široko izbiro obutve, torbic priznanih znamk ter modnih dodatkov, z rajem za naše najmlajše, neskončno izbiro dodatkov za dom in s sladolednim barom.

Pridružite se nam v središču navdiha z zvenečimi imeni, kot so: Mac Cosmetics, Jo Malone London, Dior Cosmetics, Chanel Cosmetics, Love Moschino, Karl Lagerfeld, Trussardi, Twin Set Traveller, Kocca, Silvian.

Središča mest so danes rezervirana za druženje, nakupovanje in za kulturno preživljanje prostega časa. Mestni utrip narekuje svojevrsten slog nakupovanja, ki se razlikuje od nakupovanja v nakupovalnih središčih.

Obiskovalec lahko svoj urbani sprehod po mestu začini s sprehodom skozi veleblagovnico, v kateri ga pričaka urban ambient.

Nama ima vse ključne prednosti, ki jih mora imeti vsaka modna blagovnica v središču mesta. Prepoznavnost, 70-letno tradicijo in najboljšo lokacijo, po novem pa tudi vrhunski interjer. Vse skupaj zaokroži cenovno dostopna modna ponudba, ki sledi zadnjim modnim smernicam ter se redno dopolnjuje z novimi znamkami, ki prisegajo na vrhunsko kakovost, odlične materiale in na dostopne cene.

Aktualno