Srajce, ki jih ni treba likati! Bingo!

Ah, srajce. Zelo rad jih imam, še zlasti bele in temno modre, a jih nimam veliko. Zakaj? Ker ne maram likanja, res ne. Pa ne, da ne znam likati, sploh ne, ampak to opravilo mi ne diši.

Toda, za poslovne sestanke, srečanja, konference in podobne dogodke se pač spodobi pod suknjič obleči – srajco. Včasih pod suknjič oblečem tudi boljši t-shirt ali pozimi puli, a srajca ima v poslovnih krogih svoj status. Že kar nekaj časa prisegam na srajce Olymp, ker ima ta znamka med drugim linijo srajc Luxor, ki jih ni treba likati. Bingo! Tudi linijo Body Fit, denimo, sestavljajo srajce s t. i. oznako easy iron (lahko likanje).

Srajce Olymp najdemo v več linijah. Ene so zelo klasične, druge imajo posebne visoke ovratnike z več gumbi, ki se ne nosijo s kravatami. Vse srajce Olymp so precej prožne, mehke, udobne (to potrjujem iz lastne izkušnje), takšne so na primer v liniji 24/7 Dynamic Flex. Olymp srajce so zelo različnih barv in vzorcev (tudi zabavnih, s pikami denimo) in tajliranih, ki so nadvse primerne za pod suknjič pri poslovnežih.

In še nekaj: veliko srajc Olymp je trajnostno izdelanih, iz certificiranih surovin, in nosijo oznako Green Choice.

_

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €
Srajca dolg rokav Olymp
59,95 €

Aktualno