Sproščena podoba urbanega mladeniča

Današnja mladina je zelo drugačna od tiste iz moje generacije, še posebej fantje oziroma mladeniči. Desetletja nazaj so bili fantje zelo zadržani pri izbiranju oblačil, sploh niso imeli posluha za modo. Niso se kaj prida ukvarjali s tem, kako izgledajo v svojih oblačilih.

Danes je vse povsem drugače. Ne spomnim se, kdaj bi bili mladeniči tako zelo obsedeni s tem, kako izgledajo, kako so oblečeni, ali imajo superge po zadnji modi in dovolj trendovsko pričesko. Na izgled pričeske so seveda že pred časom zelo vplivali znani nogometaši, zlasti Beckham. Na izbiro oblačil pa čedalje bolj vplivajo tudi influencerji, ki jim nekateri mladi sledijo z neverjetno zavzetostjo.

Moja vizija modnega mladeniča je – sproščen slog. Sestavlja ga trendovska jakna s kapuco, letos zelo aktualna pletenina (pulover ali daljša jopa), hudomušna srajca s pikami, ‘ultra’ moderen jeans z zavihanimi hlačnicami, ‘kulske’ superge in t. i. tote bag, ki ga mladi fantje, ki jim je mar modna podoba, čedalje pogosteje izberejo namesto torbe ali nahrbtnika.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Jakna S.Oliver.
179,99 €
Športni pulover S.Oliver.
49,99 €
Srajca Esprit Casual.
59,99 €
Jeans hlače G-Star.
139,95 €
Superge Salsa.
89,95 €
Torba G-Star.
45 €

Aktualno