Sproščen poslovno-modni izgled za moške

Moški niso pretirano ‘zaljubljeni’ v poslovne kodekse oblačenja. A na srečo so se ti v zadnjih letih precej zrahljali. Na primer, čedalje manj je kravat v moški poslovni garderobi. Moški, ki želi biti urejen in še vedno zadostiti določenim kodeksom, bo prej izbral puli. Teh ima v jesensko-zimski kolekciji precej znamka Pierre Cardin (največ v rdeči in temno modri barvi).

Poslovni moški, ki želi z izgledom pokazati, da ga zanima moda, bo namesto tajliranega plašča izbral precej kratek, trendovski plašč iz volne. Te ima v zadnji kolekciji denimo znamka North Sails.

Zanimiva jesenska kombinacija za sproščen poslovno-modni videz so svetlo rjave chino hlače in rdeč pulover. Za svež poslovno sproščeni izgled (smart casual) pridejo v poštev moder suknjič, bela srajca in opečnate chino hlače. Ta različica je primernejša za mlajše moške z okusom za modo in znajo kodekse oblačenja pametno prikrojiti sebi v prid.

Letošnjo jesen in zimo so v ospredju še tanjše prešite bunde, ki jih radi, na primer, nosijo italijanski poslovneži, klasična bela in temno modra srajca sta klasika v moški garderobi, modne pa so tudi (spet) pletenine.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Plašč North Sails
329,90 €
Bunda Colmar
489,99 €
Suknjič S.Oliver
159,99 €
Jopica Esprit Casual
79,99 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
59,99 €
Pulover S.Oliver
29,99 €
Pulover North Sails
109,90 €
Majica dolg rokav Pierre Cardin
79,99 €
Pulover Pierre Cardin
109,99 €
Srajca dolg rokav Olymp
69,95 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €
Dolge hlače S.Oliver
59,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno