MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Sproščen fantovski videz na valeti in maturantskem plesu

Valeta in maturantski ples! Ah, kje so ti sladki časi … Spomnim se, kako me je mati na dan valete tlačila v preveliko moško obleko, da bi le zgledal čim bolj odraslo in moško. Ampak zakaj? To starši še danes radi počnejo, če se jim fantje seveda še pustijo modno ‘nadlegovati’. Sinove poskušajo z oblačili postarati, namesto da bi tudi za valeto in maturantski izgledali prešerno, mladostno, športno in seveda udobno. Hja, saj pozneje, ko sem bil že maturant, sem tudi sam sebe stlačil v obleko, ki je spominjala na hollywoodskega žigola.

Vsem, ki jih čaka valeta ali maturantski ples, svetujem, da sledijo svojemu občutku, da izberejo oblačila, v katerih se bodo dobro počutili, da si bodo všeč, a da bodo še vedno dovolj modni. Fantom priporočam chino hlače v svetlo rjavi ali temno modri barvi, klasično belo srajco ali majico (lahko je tudi svetlo ali temno modre barve, celo oranžne), rjav pas in modne superge. Suknjič sploh ni obvezen, če pa ga želijo obleči, naj izberejo tankega, lahkotnega, v svetlejših odtenkih sive, modre in rjave barve. Lahko je tudi z drobnim karo vzorcem. Kravate so za mlade precej nemodne, za hudomušni poudarek pa lahko izberejo moder metuljček.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna G-Star
139,95 €
Jakna Selected
129,99 €
Dolge hlače North Sails
109,90 €
Majica kratek rokav Colmar
84,99 €
Srajca Esprit Casual
49,99 €
Majica kratek rokav North Sails
35,00 €
Majica kratek rokav Fred Perry
69,90 €
Superge Colmar
109,99 €
Šal Esprit Casual
25,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno