Spoznajte Zoya lake za nohte

Kako dobro poznate svoj lak za nohte Zoya?
Halal, vegansko, otrokom prijazno, nestrupeno, biorazgradljive bleščice in embalaža – danes odgovarjamo na vaša najpogostejša vprašanja o naših Zoya izdelkih za nohte.
Naučite se vsega, kar morate vedeti o svoji najljubši znamki izdelkov za nohte in poučite svoje ljubljene o bolj zdravih in trajnostnih lepotnih odločitvah.

Ali so bleščice v lakih Zoya biorazgradljive? JA!
V lakih uporabljamo bleščice brez plastike, imenovane sljuda. Sljuda je ime za mineral, ki daje našim izdelkom iskrivost. Odvisno od tega, kako grob ali fin je mineral, lahko dosežemo različne učinke, stopnje sijaja in barve. Svetleči učinek nastane, ko je sljuda prevlečena z oksidom, najpogosteje titanovim dioksidom. Različne barve dosežemo z več nanosi izbranega oksida. Vse te sestavine se pojavljajo v naravi, zaradi česar so naši laki nestrupeni, 100 % veganski in ne vsebujejo rakotvornih snovi in škodljivih kemikalij.

Ali lahko reciklirate stekleničke in embalažo laka za nohte Zoya? JA!
Naše stekleničke so izdelane iz stekla, ki ga je mogoče reciklirati. Prav tako je mogoče reciklirati plastiko, ki se uporablja za naše čopiče in pokrovčke lakov za nohte.

Pri kateri starosti je varno uporabljati lak za nohte Zoya pri otrocih?
Ker naši laki niso strupeni in ne vsebujejo rakotvornih snovi in škodljivih kemikalij, hkrati pa so veganski in se lahko uporabljajo tudi med nosečnostjo, so varni za uporabo pri kateri koli starosti, vendar priporočamo uporabo pri starosti, višji od 5 let.

Poskrbite, da boste otroke ves čas nadzorovali. Vnos laka v oči, usta, nos ali grlo je lahko zelo nevaren. Naši laki so varni za uporabo pri otrocih, ampak jih vedno hranite izven njihovega dosega.

SPLETNI NAKUP

Ali je odstranjevalec laka za nohte Zoya Remove+ res zasnovan brez testiranja na živalih?
Naši izdelki za nohte so ustvarjeni, da nohtom nudijo le najboljše, pri tem pa izdelki nikoli niso bili testirani na živalih. To še posebej velja za naš nagrajeni odstranjevalec laka za nohte, 3 v 1 Remove+. Vedno si prizadevamo za bolj trajnostno in varnejšo lepotno izkušnjo, saj je uporaba kozmetike, prijazne do ljudi in živali, veliko bolj prijetna in zagotavlja boljši občutek.

Ali je lak za nohte Zoya halal?
Naši laki za nohte so 100 % nestrupeni, veganski in varni za uporabo med nosečnostjo, prav tako pa imajo certifikat halal, saj so prepustni za zrak in vodo.

Pomembno pa je poudariti, da upoštevamo in pridobimo certifikat samo pri državnih regulativnih zdravstvenih agencijah, ne pa pri zasebnih organizacijah. Poleg tega svetujemo uporabo tankih nanosov za ohranjanje vodoprepustnosti Zoya lakov za nohte.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Lak za nohte Zoya
14,90 €
Manikura Zoya
28,05 €
Lak za nohte Zoya
18,50 €
Nadlak za nohte Zoya
17,05 €
Lak za nohte Zoya
16,39 €


Naslovna fotografija: Zoya
Lektorirala: Alja Kožar

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno