Spoznajte profesionalca med pripomočki za urejanje

Blagovna znamka Tweezerman je že več kot 40 let vodilna v izdelavi lepotnih pripomočkov iz nerjavečega jekla za urejanje in oblikovanje obrvi, nohtov in trepalnic. Svojo misijo so začeli z željo prinesti visokokakovostne in inovativne lepotne pripomočke v lepotno industrijo ter pomagati potrošnikom, da se počutijo bolje in lepše. S prihodom znamke Tweezerman ima naša lepotna scena priložnost doživeti revolucijo na področju lepotnih pripomočkov. Gre za priznano blagovno znamko, katere znamenite pincete so osvojile srca ljubiteljev lepote po vsem svetu.

Kako se je začela zgodba Tweezerman?

Zgodba o Tweezermanu se je začela z bolečim trnom, ki ga je bilo težko odstraniti. Neudobna in boleča situacija je bila trenutek navdiha za izdelavo Slant Tweezer, edinstvene pincete s poševno konico. Pinceta z ročno piljeno konico pod kotom 25° zagotavlja, da se pinceta pri vsaki uporabi enakomerno in trdno zapre, tako da ujame vsako dlačico. “Slant”, to je pinceta s poševno konico številka 1, je pinceta, ki so jo ocenili strokovnjaki in vizažisti po vsem svetu.

SPLETNI NAKUP

Pinceta Allure Hall of Fame!

V svetu lepote so kakovostni lepotni pripomočki ključni za doseganje popolnega videza. Eden najbolj prepoznavnih izdelkov na svetu je legendarna Slant Tweezer, pinceta s poševno konico, ki je prejela številne nagrade, vključno s prestižno nagrado Allure Best of Beauty. Nenehno, že 23 let zapored, je bila razglašena za najboljšo pinceto na svetu in leta 2021 in 2022 nagrajena s pečatom Allure’s Hall of Fame. Ta pinceta, znana po svoji natančnosti in učinkovitosti, je postala nepogrešljiv lepotni pripomoček tako za profesionalce kot amaterje. Tweezerman ni le blagovna znamka lepotnih pripomočkov; je že simbol vrhunske kakovosti, strokovnosti in predanosti lepoti.

Tweezerman – must have lepotni izdelek!

Ta inovativna blagovna znamka, katere linije izdelkov so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, zagotavlja vzdržljivost in izjemne rezultate. Poleg tega je Tweezerman ponosen na svojo okoljsko zavezanost in si prizadeva ustvarjati manj odpadkov ter uporabljati embalažne materiale, ki so varni za naš planet.

Tweezerman ni izjemen le zaradi odlične kakovosti izdelkov ampak tudi zaradi neomajnega poslanstva, da vsakomur omogoči dostop do vrhunskih lepotnih pripomočkov. Vsi izdelki so ustvarjeni ob upoštevanju temeljnih vrednot podjetja, ki so vzdržljivost, vrhunska kakovost, natančni rezultati. Ne glede na to, ali ste profesionalec ali amater, vam Tweezerman nudi lepotne pripomočke, s katerimi lahko z lahkoto in natančnostjo dosežete želeni videz.

Lepotni pripomočki Tweezerman so odslej na voljo v Nami v Ljubljani.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Pinceta Slant Tweezer Midnight Sky Tweezerman
34,90 €
Set za oblikovanje obrvi Tweezerman
49,90 €
Manikura Mini Nail Rescue Kit Tweezerman
39,90 €
Manikura Ultra Precision Nipper Tweezerman
49,90 €
Pincete Micro Mini Tweezer set Tweezerman
39,90 €


Naslovna fotografija: Tweezerman
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno