Spoznajte Kaos, novo modno znamko v prenovljenem 1. nadstropju

Namin oddelek ženske mode je bogatejši za modno italijansko blagovno znamko KAOS. Ta se ponaša s trendnimi modnimi kosi, ki so del vrhunskih kolekcij, ki jih oblikujejo, razvijajo in izdelujejo strogo v Italiji.

Pri izpopolnjevanju tega danes zelo trajnostno naravnanega cilja jim pomagajo mlad kreativen tim in kompetentno osebje. Njihovo tesno sodelovanje, znanje in nenehno izboljševanje proizvodnje je blagovni znamki omogočilo izdelovanje visokokakovostnih modnih izdelkov.

Kolekcija za pomlad in poletje slavi žensko v vse njenih razpoloženjih. Romantično vzdušje pričara z zelo modnimi volančki, igrivost z udarnimi barvami ter nežnost z minimalistično oblikovanimi večnimi kosi v beli barvi. Obiščite oddelek ženske mode v prvem nadstropju in se prepričajte, da je blagovna znamka Kaos odlična modna naložba.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Brezrokavnik Kaos
149,00 €
Obleka Kaos
208,00 €
Bluza kratek rokav Kaos
107,00 €
Dolge hlače Kaos
113,00 €
Obleka Kaos
170,00 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kaos

Aktualno