Spoznajte MAC breztežnostni utrjevalec ličil Fix + Stay Over

Naj ličila ostanejo na mestu! Zaklenite svoj videz s Fix+ Stay Over Setting Spray, revolucionarnim novim utrjevalec znamke MAC, brez etanola, ki zagotavlja brezhibnost ličil do 16 ur, brez suhosti, lepljivosti ali dolgočasnosti.

Fix+ Stay Over kožo napolni z vlago in obilico negovalnih sestavin, ki dajejo koži moč za zaščito in ohranja videz in odpornost ličil na mestu, ure in ure. Njegova formula je prepojena z antioksidanti, izvlečkom kumare, kamelije, zelenim čajem, kofeinom, Pro B5 In E vitamini, skupaj z učinkovinami za izdatno hidratacijo kože, glicerinom in naprednimi humektanti(vlažilci).

Poleg navedenega ima inovativni vrhunski ne-aerosol, visokotlačni sistem doziranja in zagotovi nanos z najbolj nežno, elegantno, fino meglico. Z enim pršilom vaša koža dobi plast mikroskopskega filma aktivnih, koži koristnih sestavin. Pozabite na sivo oksidacijo, taljenje ličil, razmazovanja, preslikavanje, kopičenje v pore in fine linije! Fix+ Stay Over deluje kot zaveznik vašega videza in kljubuje potenju in vlažnosti, da vaša ličila ostanejo na mestu.

“Ta izdelek je neverjeten pri tem, da ličila drži na mestu z breztežnostnim občutkom, tudi ko nosite masko,” pravi Regan Rabanal, MAC direktor za izobraževanja, APAC. “Izbira umetnikov ličenja gre v nove razsežnosti – to je eden od tistih izdelkov, ki jih resnično čutite in vidite razliko.


Naslovna fotografija: M. A. C.
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno