Spoznajte cvetno izobilje dišave Miss Dior, Rose N’Roses

Miss Dior, Rose N’Roses je ljubezenska izpoved cvetlicam, katerih harmonija je ustvarjena okoli kraljice – vrtnice, oblečene v množico prodornih in živahnih not. Objela vas bo kot privlačna, iskriva in polna dišava, ki z izjemnim naborom najprestižnejših vrtnic iz srca francoske prestolnice dišav, mesta Grasse, in pridruženimi žlahtnimi sestrami iz Turčije in Bolgarije utripa tudi kot izjemno živahen in zelo zapeljiv vonj. In vendar dišava ni zgolj portret vrtnice, najlepši rožnati toni so obogateni s sočnimi notami bergamotke in mandarine, ki ju dopolni citrusna, sveža nota pelargonije. Dovolite, da z dišavo Miss Dior, Rose N’Roses v vaše življenje vstopijo cvetlice v vsej svoji lepoti, življenju in izobilju.

»Z Miss Dior, Rose N’Roses nisem želel ustvariti vrtnice, želel sem utelesiti cvetno izobilje. S tem sem prikazal občutenje mogočne narave kot moj spomin na otroštvo, ko sem prvič videl polja cvetočih vrtnic v maju. Zame je vrtnica prav ta občutek osuplosti. Želel sem si biti kar se da blizu teh cvetlic.« FRANÇOIS DEMACHY, KREATOR DIŠAV PRI DIORJU.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v naši veleblagovnici ali pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo, da vam izdelek poiščemo in pošljemo.


Naslovna fotografija: Dior

Aktualno