Športno-modne kombinacije za vsak dan

Sproščena športna moda je čedalje bolj priljubljena, še posebej pri mladostnikih in mlajših moških. Ti bolj uživajo v udobnih oblačilih in so za modni izgled pripravljeni potrpeti manj kot ženske.

Modne znamke, na primer G-Star, Colmar, Esprit, s.Oliver, Didriksons …, imajo v svojih jesensko-zimskih kolekcijah veliko športno-modnih obačil, tudi izrazitejših barv (rdeča, zelena, modra, oranžna), iz dobrih materialov in tkanin, ki dihajo in so primerne za različna vremenska stanja in priložnosti. Ta oblačila so udobna, ohlapnejša, a še vedno trendovska.

Fantje in mlajši moški pogosteje kot v preteklosti prepletajo jeans jakne s športnimi hlačami, ki spominjajo na trenirke, hoodyji (puloverji s kapuco), športnimi copati, t-shirti ali barvitimi polo majicami. Za povrh si nadenejo parko, ohlapen jopič (bomber) ali tanjše prešite bunde; te so letos pri več znamkah pogosto v rumeni, modri in zeleni barvi.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Bunda Colmar
489,99 €
Bunda Colmar
279,99 €
Športne hlače Colmar
89,99 €
Športne hlače Colmar
119,99 €
Pulover North Sails
119,90 €
Jopica G-Star
99,95 €
Srajca dolg rokav S.Oliver
39,99 €
Športne hlače S.Oliver
59,99 €
Športni pulover Esprit Casual
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno