Športni slog za zdrav začetek leta

Praznično ‘naporen’ december je za nami. Januarja je čas, ko začnemo izpolnjevati novoletne obljube, če smo si jih seveda zadali. V vsakem primeru je to primeren mesec, da začnemo s športnimi in rekreacijskimi dejavnostmi. Najboljša odločitev za zdravo življenje.

Za dolge sprehode v naravi, vzpone na manjše ali večje hribe, za lažje trekinge … potrebujemo primerna športna in oblačila za prosti čas. Če so tudi modna, še toliko bolje. Za omenjene aktivnosti so primerne kratke športne jakne oziroma puhaste bunde (AX), puhasti brezrokavniki (Colmar, Selected), športni puloverji s kapuco (G-Star, Colmar, s.Oliver), športne hlače in polo majice z dolgimi ali kratkimi rokavi (Fred Perry, s.Oliver) in t-shirti.

Za dejavnosti v naravi so obvezne še kakovostne usnjene superge (AX, New Balance), volnene kape (G-Star, Esprit) in tople nogavice (Burlington).

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Jakna North Sails x Maserati
450,00 €
Jakna AX
284,90 €
Brezrokavnik Colmar
259,99 €
Srajca dolg rokav Olymp
79,95 €
Majica kratek rokav Antony Morato
74,90 €
Športni pulover Colmar
149,99 €
Pulover G-Star
139,95 €
Športne hlače Fred Perry
130,00 €
Dolge hlače Tom Tailor
59,99 €
Superge AX
214,90 €
Superge New Balance
190,00 €
Kapa Falke
60,00 €
Kapa Iceplay
68,00 €
Set nogavic Burlington
18,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Pepe Jeans

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno