Športna znamka, ki vlada svetu tenisa

Fred Perry je bil trikratni zmagovalec velikega teniškega turnirja v Wimbledonu, meki svetovnega tenisa. Wimbledon je eden od štirih t. i. grand slam turnirjev, najpomembnejših tekmovanj v tenisu. In če na njem zmaga Anglež, Britanci ponorijo.

Fred Perry se je na krilih zmag in teniške slave odločil ustanoviti blagovno znamko z oblačili, ki so seveda zelo primerni tudi za igranje tenisa: t-shirti, polo majice, športni suknjiči in puloverji, chino hlače in kratke športne hlače. To je ena najbolj znanih in pomembnih športnih znamk, pa ne samo v svetu tenisa. Tudi igralci pola, denimo, jo imajo radi. Kakopak, saj je tudi polo eden tistih športov, ki ga Britanci obožujejo.

Prednost znamke Fred Perry – sam sem pred leti, ko sem še bolj aktivno igral tenis, najraje nosil njihove t-shirte in nogavice – je, da oblačila niso predraga, predvsem pa so kakovostna in zlasti pri moških, ki se udinjajo v športu, zelo cenjena.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Majica kratek rokav Fred Perry
79,90 €
Majica kratek rokav Fred Perry
79,90 €
Pulover Fred Perry
109,90 €
Jakna Fred Perry
169,90 €
Majica kratek rokav Fred Perry
59,90 €

Aktualno