Še več telovadbe v 2022

Še nekaj dni in pristali bomo v novem letu. Ni jih malo, ki zadnje dni starega leta in prve dni novega snujejo načrte, kako bodo okrepili telo, shujšali in zaživeli bolj zdravo. Novo leto je čas za nove zaobljube in za vpise v športne dejavnosti. Sam se ob tem najprej spomnim, kako sem moral vedno najprej nakupiti novo športno opremo, da sem potem ves nov in moden začel hoditi v telovadnico.

Po temeljitem ogledu Naminih športnih kosov sem se odločil, da bi moral vsak športno zavedni moški poseči po tanjši prešiti športni bundi s.Oliver, pa tudi po zelo barvitem športnem puloverju znamke Superdry. Med športnimi hlačami sem izbral Colmarjeve, predvsem zaradi dobre kakovosti, medtem ko mi je med t-shirti prva v oči padla majica Fred Perry. Pozimi seveda ne gre brez kape; izbral sem belo, znamke North Sails, tudi med supergami so zmagale North Sailsove, pri spodnjicah pa je bila hipna odločitev nadvse izbrana in modna: Emporio Armani. Na nove športne zmage!

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Jakna S.Oliver
79,99 €
Športni pulover Superdry
99,99 €
Športne hlače Colmar
84,99 €
Majica kratek rokav Fred Perry
49,90 €
Kapa North Sails
39,90 €
Superge North Sails
89,90 €
Spodnje hlače boxarice Emporio Armani
32,90 €

Aktualno