Spodnje perilo Yamamay s čudovito kolekcijo že v Nami

Italijanska blagovna znamka perila Yamamay, ki si je svojo mesto med najbolj priljubljenimi znamkami perila izborila z vedno zapeljivimi, romantičnimi in modnimi kosi perila, svoje poslanstvo, ki ga vidi v poudarjanju ženstvenosti in čutnosti, nadaljuje tudi v novi sezoni.
Kolekcijo za jesen in zimo, ki vas ekskluzivno pričakuje na oddelku perila v Nami (verjemite, nad njo boste navdušeni), so v fotografski objektiv za oglasno kampanjo ujeli v rimskem filmskem studiu Cinecitta, ki ostaja prizorišče nekaterih najbolj znanih kinematografskih mojstrovin v zgodovini filma. V vlogi zvezde oglasne kampanje se je preizkusila slavna igralka Madalina Ghenea. S svojo čutno in hipnotično lepoto je Madalina kot nalašč, da ikonični in prepoznavni slog blagovne znamke Yamamay popelje v njihovo jesensko kolekcijo spodnjega perila, kimonov, bodijev in spalnega programa.

Nova kolekcija je pravi poklon izbranim detajlom, ki vas bodo, ko boste perilo oblekle, povsem prevzeli. V zapeljivi in obenem nadvse romantični kolekciji boste našle perilo v svetlem tilu, na katerega so v barvi fuksije in oranžne izvezeni cvetlični motivi, prosojne kose s čipkastimi poudarki, perilo iz nabranih detajlov iz tila in kontrastno podlago. Tu so še nepogrešljiv saten v črni in beli, globoko modra in rdeča barva za kimono, spalne hlačke in majice ter kombineže in razkošne cvetlične čipke za bodije in modrčke.

Občutite prefinjenost in sladkobo italijanskega sloga v perilu Yamamay.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Body Yamamay
49,95 €
Nedrček Yamamay
35,95 €
Nedrček Yamamay
29,95 €
Nedrček Yamamay
25,95 €
Spalna srajca brez rokavov Yamamay
35,95 €
Spodnje hlače Yamamay
15,95 €
Spodnje hlače Yamamay
15,95 €
Spodnje hlače Yamamay
15,95 €
Spodnja majica dolg rokav Yamamay
29,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Yamamay
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno