Spodnje perilo Impetus za Nasine astronavte!

Spodnjic si ne kupiš vsak dan. Ko sem pred leti v Namini veleblagovnici brskal med znamkami moškega spodnjega perila, sem prvič ugledal portugalsko znamko Impetus. Že na otip so bile spodnjice nekaj posebnega – tako mehke tkanine na spodnjicah dotlej še nisem zaznal. Takoj sem kupil več parov Impetus spodnjic.

V zadnjih letih se je ta znamka spodnjega perila še bolj uveljavila in prepričuje čedalje več svetovnih kupcev. Kar mi je še posebej všeč, je, da barve njihovih spodnjic niso preveč kričeče, prevladujejo bela barva, bež, črna, več odtenkov sive in modre barve.

A pozor, znamka Impetus je šla še korak naprej. Storila je revolucionaren korak, ko so njeni snovalci za ameriško Naso izdelali prav posebno, omejeno serijo spodnjic za astronavte. To spodnje perilo je izdelano iz posebnih naravnih rastlinskih vlaken, bombaža in viskoze. Njihova glavna značilnost je, da uravnavajo ekstremne temperaturne razlike v vesolju. Astronavtom omogočajo primerno hlajenje in stalno vlažnost.

Foto: Profimedia

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Spodnje hlače Impetus.
17,95 €
Spodnje hlače Impetus.
24,95 €
Spodnje hlače Impetus.
12,95 €
Spodnje hlače Impetus.
17,95 €

Aktualno