Spodnje perilo Etam: Brez temeljev ni mode!

Vse dobre modne zgodbe se začnejo z izbiro dobrega spodnjega perila. Tega se še zlasti zavedajo Francozinje, ki poosebljajo ženske z največ stila. V čem je skrivnost? Francoske ženske vidijo spodnje perilo enakovredno svoji garderobi – tako zelo, da na leto porabijo približno 20 % svojega proračuna za oblačila izključno za spodnje perilo. Nekatere vam bodo celo zaupale, da začnejo svoj videz graditi s pomočjo izbranega perila. Zanje velja, da dobro počutje v oblačilih ni vezano samo na tisto, kar se vidi, temveč tudi na perilo, ki je očem skrito. Zato ne preseneča dejstvo, da je Francija znana po številnih blagovnih znamkah čudovitega spodnjega perila, med katere spada tudi Etam. Spodnje perilo odlikujejo skrbno izbrani materiali, kot so francoska čipka, materiali svilenega leska, udoben bombaž z elastanom ter prefinjeni detajli in kroji. V spodnjem perilu Etam se boste počutile neverjetno privlačne in zadovoljne takoj, ko ga boste zjutraj oblekle.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Bodi Etam.
39,99 €
Nedrček Etam.
29,99 €
Nedrček Etam.
32,99 €
Nedrček Etam.
29,99 €
Nedrček Etam.
29,99 €
Spodnje hlače Etam.
16,99 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Etam

Aktualno