Sodobno moško perilo in kopalke udarnih barv

Končno je tu … pomlad! Letni čas, ko se ne prebuja le narava, temveč tudi ljudje. In pri takšnem prebujanju se prej odločimo za barvito spodnje perilo, za pižame s kratkimi rokavi in kratkimi hlačami, predvsem pa že pogledujemo po trendih pri kopalkah.

Pri moških je za razliko od prejšnjih let za odtenek več slip spodnjic, a še vedno prednjačijo bokserice v več barvah; od modre, rdeče, rumene, sive (Calvin Klein), do bele in črne (Lisca). Pižame so tako enobarvne kot tudi pisane, predvsem črtaste (Schiesser). Pri pižamah še vedno prednjači modra barva.

Tudi pri kopalkah bodo v poletju 2024 prevladovale bokserice, a tudi slip kopalk in oprijetih bokseric bo malo več kot leto, dve nazaj. Bokserice bodo zelo pisane in črtaste (Calvin Klein), slip kopalke, predvsem pa oprijete bokserice pa tudi v močnih rdečih in modrih barvnih odtenkih.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Spodnje hlače boxarice Calvin Klein
29,90 €
Pižama kratek rokav Calvin Klein
69,90 €
Spodnje hlače boxarice Calvin Klein
24,90 €
Kopalke Calvin Klein
49,90 €
Kopalke Calvin Klein
49,90 €
Spodnja majica kratek rokav Lisca
16,90 €
Kopalke Lisca
39,90 €
Kopalke Lisca
39,90 €
Spodnje hlače boxarice Schiesser
19,95 €
Pižama spodnji del kratke hlače Schiesser
34,95 €
Spodnje hlače boxarice Schiesser
29,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lisca

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno