Sloggi: Najudobnejše perilo za vse ženske postave

Udobno in koži prijazno perilo je bistvenega pomena za dobro počutje in ne nazadnje tudi dober modni slog. Takšno perilo je rezultat premišljene izbire materialov, krojev in kakovosti. Med najbolj zaželene materiale za izdelavo nadvse udobnega in prijetnega perila sodijo bombaž, modal in mikrofibra.

Bombaž velja za eno najbolj priljubljenih naravnih vlaken za perilo, saj je mehak, diha in dobro vpija vlago. Kožo pomaga ohranjati suho in zmanjšuje tveganje za draženje. Tudi mikrofibra je izjemno mehka in lahka. Največkrat se uporablja v kombinaciji z naravnimi vlakni, saj kot bolj trpežno vlakno poveča vzdržljivost in elastičnost perila. Modal je regenerirano celulozno vlakno, ki je mehko kot svila in ima odlične vpojne lastnosti.

Perilo mora biti seveda tudi dovolj udobno, da se prilagaja telesu, ne da bi vas stiskalo ali vezalo. Prava velikost in kroj preprečujeta drgnjenje in draženje kože. Prav perilo z minimalnimi šivi ali brezšivno perilo (blagovna znamka Sloggi je znana po tem) zmanjšuje tveganje za drgnjenje in nastanek ranic, še zlasti pri občutljivi koži. Zato ne preseneča dejstvo, da je kakovostno brezšivno perilo postalo velik hit med vsemi generacijami.

In kje poiskati perilo z zgoraj omenjenimi prednostmi? Obiščite oddelek perila v Nami in pokukajte v kotiček blagovne znamke Sloggi, ki udobje postavlja ne samo na prvo, temveč tudi na drugo in tretje mesto pri vsem, kar počnete. Blagovna znamka Sloggi namreč že od leta 1979 svoje poslanstvo gradi na inovacijah na področju udobja v svetu spodnjega perila.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Spodnje hlače zero modal 2.0 short 2p Sloggi
20,00 €
Spodnje hlače zero feel 2.0 hipster Sloggi
14,00 €
Spodnje hlače 24/7 100 tai Sloggi
12,00 €
Spodnje hlače go allround boyshort Sloggi
14,00 €
Nedrček zero feel 2.0 soft bra Sloggi
45,00 €
Nedrček body adapt t-shirt bra Sloggi
48,00 €
Nedrček Zero feel top ex Sloggi
36,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Sloggi
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno