Slog, ki je navdušil modni svet

Ste že slišali za slog “starega denarja”? Navdušil nas je s svojo premožno estetiko in zdi se, da je slog starega denarja, ki uteleša bogastvo in razkošje, letos povsod. To je fantazija subtilnosti, lahkotnosti in udobja, tako v modi kot tudi v življenju. Na osnovi je klasičen, nevtralen in umirjen slog, ki ga lahko nosi kdorkoli.

Eno glavnih nenapisanih pravil stila starega denarja je vlaganje v kakovostna oblačila.  Izbira stajlingov bazira na bolj klasičnih, minimalističnih kosih pri katerih pa je zelo pomembna torej kvaliteta in dober kroj. Če želite slediti omenjenemu slogu, se vedno odločite za nevtralne barve oblek (bež, rjava, bela …), enako velja za čevlje, torbice in ostale modne dodatke, pri katerih morate pozabiti tudi na močne barve, izrazite potiske in trendovske kroje.

Za vas smo poiskali nekaj kosov, s katerimi boste v svojo garderobo vnesli slog starega denarja.

Vrnite se tudi vi k bolj ležernemu, retro idealu, v katerem si boste lahko pustili uživati.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dolge hlače Fracomina
128,90 €
Top s.Oliver Black Label
49,99 €
Obleka Luisa Spagnoli
389,00 €
Top Luisa Spagnoli
291,00 €
Dolge hlače Luisa Spagnoli
250,00 €
Obleka Luisa Spagnoli
423,00 €
Pletena jopica Luisa Spagnoli
292,00 €   

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Arhiv Nama
Lektorirala: Nika Papež

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno