MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Nove bogato pigmentirane šminke znamke Clinique, Pop™ Reds Lip Color + Cheek

Prilagojena kolekcija dobro prekrivnih šmink, ki odlično popestrijo vsako polt in se lahko uporabljajo tudi kot rdečilo na licih. Barvni odtenki temeljijo na algoritmu zgrajenem na podlagi zlatega reza, z Clinique Shade Match Science™. Teh sedem odtenkov je bilo ustvarjenih za dopolnitev tona in podtona pri vsakem posamezniku.

Za vse tiste, ki želijo z enim izdelkom ustvariti več. Primerna za vse, ki iščejo izjemno pigmentirano šminko za ustnice ali kremno rdečilo za lica.

Kaj nudi:

  • Nudi popolno prekrivnost in visoki sijaj,
  • zagotavlja celodnevno, 8-urno obstojnost,
  • barva se na ustnicah ne spreminja,
  • barva ne bledi in se ne razliva v linije ustnic,
  • izvleček granatnega jabolka in skvalan skrbita za mehkobo in vlažnost kože,
  • vsestranska sestava omogoča uporabo na ustnicah ter tudi na licih.

Kaj je Shade-Match Science?

Je preizkušena metoda za določanje najbolj laskave kombinacije odtenkov podlage in šminke z uporabo algoritma zgrajenega na podlagi zlatega reza. To je matematično razmerje, ki obstaja v naravi in predstavlja najlepše in najskladnejše razmerje dveh različnih količin.

Šminke ne vsebujejo denaturiranega alkohola in so brez sulfatov.

Spoznajte kolekcijo novih bogato pigmentiranih šmink, znamke Clinique, Pop™ Reds Lip Color + Cheek. Na voljo v pritličju Name, na oddelku kozmetike.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Naslovna fotografija: Clinique

Aktualno