Sledite drobnim radostim življenja z znamko Comma

V svetu, kjer je tempo vsakdanjega življena zelo dinamičen, nas znamka Comma s kampanjo Mali trenutki opomni, da si vzamemo trenutek zase, saj je vsak majhen trenutek neprecenjiiv.

Nova kampanja za pomlad/poletje 2024, imenovana “Mali trenutki”, nas opomni, da cenimo drobne radosti življenja. Saj pozitivne stvari in dogodki v nas zbujajo veselje in srečo in s tem ustvarjajo naše male trenutke. Na primer, ko sonce obsije starodavne zgradbe z zlatim sijem, ko uživate prvo jutranjo kavo na živahnem trgu, ko slikovita narava čaka pred vašimi vrati. Tako je znamka Comma z obrazi kampanje Cate Underwood, Elisabetto Dessy in Anito Pozzo pričarala raznolikost in lepoto teh malih trenutkov. Fotografije nas navdihujejo in prikazujejo, kako enostavno je spremeniti drobne stvari v nekaj posebnega v našem vsakdanjem življenju.

Niso raznoliki le obrazi kampanje, raznolika je tudi kolekcija, ki ponuja široko paleto stilov, barv in idej, kako se obleči za različne priložnosti v dnevu. Lahkotni materiali in romantična čipka ustvarjajo elegantno harmonijo kolekcije, medtem ko barvni odtenki dodajo toplo in osvežujočo noto.

SPLETNI NAKUP

Poudarki za marec
Comma | „Candy capsule“

Znamka Comma v pomladnih in jesenskih mesecih oblikuje posebne kapsulne kolekcije. Ta, ki bo osvežila trgovine Comma, se imenuje „Candy Kapsule“ – kolekcija v barvi bonbončkov. Živahne barve in preprosti dizajni ujamejo lahkotnost življenja. Kapsulna kolekcija vsebuje vrhnje dele, obleke in kostime, ki jih lahko mešamo in usklajujemo v različnih barvah: roza in v barvi peska.

Comma Casual Identity

Rožnati motivi dopolnjujejo denim stylinge, ki so glavni poudarek kolekcije Comma te sezone.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Top Comma
49,99 €
Dolge hlače Comma
99,99 €
Blejzer Comma
149,99 €
Obleka Comma
149,99 €
Bluza dolg rokav Comma
59,99 €
Bluza dolg rokav Comma
79,99 €


Naslovna fotografija: Comma
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno