MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Skok na morje s kopalkami Seafolly

Avstralska blagovna znamka Seafolly je sinonim za modne kopalke in oblačila za na plažo izjemnega kroja, ki se podajo različnim postavam. V Nami na oddelku perila vas že pričakuje nova kolekcija, ki tudi tokrat uteleša bistvo Seafollyja. V svojih modelih združuje optimističen poletni duh z brezčasnim dizajnom in brezhibnim krojem. Enodelne kopalke v črni in intenzivno rožnati barvi so izdelane iz recikliranega najlona, ki podpira njihovo zavezo trajnosti. V zgodbo nove kolekcije so vključene tudi kopalke iz drzne in živahne pletenine s črtami v slogu novega vala 70. let, v klasični barvni kombinaciji črne in bež s pridihom nežno rožnate. Pri Seafolly pa bodo zadovoljili tudi vse oboževalce minimalistične estetike. Poleg modernega in mladostnega kroja ter črne in bele barve jih odlikujejo tudi močne, nasičene barve modrčkov in kopalnih hlačk z različnimi geometrijskimi ali cvetličnimi vzorci.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kopalke enodelne Seafolly
128,90 €
Kopalke enodelne Seafolly
128,90 €
Kopalke enodelne Seafolly
187,90 €
Kopalke nederček Seafolly
85,90 €
Kopalne hlačke Seafolly
66,90 €
Kopalke nederček Seafolly
85,90 €
Kopalne hlačke Seafolly
66,90 €
Obleka za plažo Seafolly
170,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Seafolly
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno