Skincode: Idealna izbira v zahtevnih zimskih pogojih

Dermatološka kozmetika Skincode je idealna izbira za nego kože v zahtevnih zimskih pogojih. Izjemne formulacije z visoko razvitimi tehnološkimi kompleksi bodo poskrbele za stimulacijo imunskega sistema vaše kože, pospešeno regeneracijo, pomiritev razdražene kože in intenzivno vlaženje.

V ekskluzivni anti-age liniji vam priporočamo Cellular Power Concentrate – intenzivni pomlajevalni koncentrat, ki je idealen za vse z dehidrirano kožo z manjšo elastičnostjo in vidnimi gubicami. Močan booster aktivira obnovo celic, kar upočasni proces staranja.

Izdelki znamke Skincode so na voljo v pritličju Name. Skincode svetovalka vam pomagala pri izbiri pravih izdelkov za vašo kožo.

_

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Naslovna fotografija: Skincode

Koncentrat za obraz Skincode
102,00 €
Krema za nego obraza Skincode
58,00 €
Koncentrat za obraz Skincode
99,00 €
Olje za obraz Skincode
102,00 €
Koncetrat za oči Skincode
42,50 €

Aktualno