Skin care Anti Ageing Clarins: Nutri Lumiere Revive

Navdušeni smo nad Clarinsovo naslednjo inovacijo proti staranju, ki v trenutku posvetli polt. Uganete, kaj se nahaja na prodajnih policah?

Sijoča koža je na dosegu roke zahvaljujoč novi kremi za obraz Clarins Nutri-Lumière Revive! Izvleček kakija s kombinacijo svetlečih biserov + vijolično obarvane teksture kreme, ki se borijo proti glikaciji in bledi koži.

Super sestavine opravljajo učinkovito delo. Clarinsova nova proageing krema za obraz vsebuje izvleček kakija, ki pomaga posvetliti vašo polt. Formula vsebuje organske sestavine za boljšo hranjenje in prožnost kože. V formuli boste našli: organsko karitejevo maslo, organsko jojobino olje, organski izvleček lista življenja, organski izvleček cvetov divjega kostanja.

Kako dodati našo novo kremo za obraz Nutri-Lumière Revive svoji dnevni rutini nege kože? V dneh, ko vaši polti manjka sijaja, zamenjajte svojo običajno dnevno kremo Clarins Nutri-Lumière Jour za Clarins Nutri-Lumière Revive. Takojšnji vidni rezultati zahvaljujoč zdravemu koktajlu 8 organskih rastlinskih izvlečkov!

Nega kože in ličila bi morala delovati skupaj, kajne?… še posebej za zrel tip kože! Dopolnite svojo Clarinsovo dnevno lepotno rutino Nutri-Lumière Revive z Instant Smooth bazo in tekočo podlago Skin Illusion, ki nudi lahko prekrivnost in celodnevno vlaženje. Povečajte sijaj koži s svojim najljubšim odtenkom rdečila za lica Joli Blush!

Povečajte zdrav sijaj koži z uporabo nove kreme za obraz Clarins Nutri-Lumière Revive in jo dopolnite s tekočo podlago Clarins Skin Illusion, ki nudi lahko prekrivnost in celodnevno vlaženje.


Naslovna fotografija: Clarins

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno