Skin care Anti Ageing Clarins: Every Age is the happiest one

Ste že našli vašo popolno negovalno rutino proti staranju kože? Si želite bolj čvrsto, gladko, pomlajeno in sijočo kožo? Tudi mi! Clarinsova linija Extra-Firming ima takojšnji gladilni učinek in je idealna rutina proti staranju za ženske, starejše od 40 let.

Naš najmočnjši duo proti staranju, Double Serum in Double Serum Eye zagotavljata, da je vaša koža videti bolj zdrava in vidno pomlajena. Združite ju z našo dnevno kremo Nutri Luimere, ki obnovi sijaj podhranjeni koži.

SPLETNI NAKUP

Super Restorative Rose Radiance Cream je krema za povečanje sijaja, namenjena koži, ki doživlja hormonske spremembe, povezane s starostjo. Nutri Lumiere Revive je 2-v-1 dnevna krema za izboljšanje tonusa kože in za revitalizacijo zrele kože. Extra Firming Energy ponuja vse za aktivne in ženske v nenehnem gibanju. Katera je tvoja najljubša?

Zgladite, napolnite in poživite vašo kožo s popolnim duom proti staranju! Podvojite moč vaše negovalne rutine z Double Serumom. Ikončni serum, obogaten z 21 rastlinskimi izvlečki in z neverjetno dvojno formulo za stimulacijo kože, dan za dnem.

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Dnevna krema Energy Cream Clarins
81,57 €
Krema za nego obraza Clarins
107,76 €
Dnevna krema za nego obraza Clarins
109,34 €
Krema za nego obraza Clarins
81,57 €
Dnevna krema za nego obraza Clarins
125,03 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Clarins

Aktualno