Skandinavke obožujejo obleke z vzorci 

Modne poznavalke vedno bolj zaželenega skandinavskega sloga so že preteklo poletje na tednu mode v Københavnu napovedale, da nam sledi zelo pisano poletje, no, vsaj kar zadeva ženske obleke.  Ne glede na to, ali je govora o srajčni obleki ali igrivi mini obleki, so prav vzorci tisti, ki bodo tokrat kradli poglede mimoidočih. In na katere vzorce stavijo modne navdušenke in stilisti? Zelo aktualni bodo vsi vzorci, ki se igrajo s črtami. Te so lahko razporejene v arhitekturnem redu oziroma je motiv bolj igriv in celo spominja na domišljijski živalski vzorec. Novost na modnem parketu so tudi vsi barviti vzorci, ki s svojo tematiko spominjajo na počitnice, tako tisti bolj abstraktni kot tudi vzorci s tradicionalno tropsko favno.

Verjamemo, da vas bo sprehod po Namini ponudbi tako navdušil, da si boste želeli spakirati kovčke za počitnice.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.


Naslovna fotografija: Profimedia

Obleka Benetton.
99,95 €
Obleka Betty Barclay.
129,99 €
Obleka Sisley.
129 €
Obleka S.Oliver Black Label.
139,99 €
Obleka Comma.
129,99 €

Aktualno