Sisley za samozavestno modno držo

Sisleyjeva jesensko-zimska kolekcija izžareva drzno, eksplozivno in samozavestno držo te italijanske blagovne znamke. Svoj recept za popoln slog vidi v usklajevanju urbanega, poslovnega in uporniškega rokenrol stila. Stavi na kakovostne tkanine, kot so volna, flanela, svila in žamet, ter na osrednjo barvo v kolekciji, črno. Ob njej seveda ne manjka drugih živahnih odtenkov, med drugim oranžno rdeče, Klein modre barve, šokantno rožnate, golobje sive in temno zelene barve. Kroji so umirjeni in na novo opredeljeni kot vsestranski in izjemno uporabni v različnih stajlingih. Tako npr. blazer ali moški plašč s sedlastimi rameni nosite z androgino brezskrbnostjo ali kot del poslovne garderobe, kjer eleganco pričarate s svilenimi bluzami ali majicami in fino krojenimi hlačami. Vrhnja oblačila igrajo ključno vlogo v Sisleyjevi kolekciji za jesen in zimo: poleg plaščev vas bodo prepričali s še bolj sproščenimi jopiči, suknjiči z dvorednim zapenjanjem, svetlečimi črnimi jaknami iz eko usnja, trenčkoti in urbanimi puhovkami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Plašč Sisley
229,00 €
Bluza dolg rokav Sisley
89,95 €
Jeans hlače Sisley
89,95 €
Jakna Sisley
169,00 €
Obleka Sisley
99,95 €
Krilo Sisley
79,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Sisley
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno