Sinje modra barva, barva pomladi 2024

Čeprav je bila za barvo sezone izglasovana kraljevsko, električno modra barva, prvi del modnega leta začenjamo z nežnejšo izpeljanko, pastelno modro barvo. Gre namreč za odtenek, ki nas zaradi podobnega nagovora kot siva barva izjemno nežno in nevsiljivo vpelje v svet pomladanskih barv. Tudi kombinacija s preostailimi odtenki je sila enostavna. Poda se k črni, ki nas še spremlja iz zimske sezone, bež barvi, v katero je obarvan kulten dežni plašč, ki ga bomo začele nositi pomladi, beli barvi, ki bo črno nadomestila poleti, in vsem pastelom nove sezone. Sinje modra barva je rezervirana tudi za brezčasne modne kose, kot je klasična ženska bluza v sinje modri barvi, ki je v družbi džinsa še vedno ena izmed top kombinacij vsakega letnega časa.

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Blejzer Sisley
159,00 €
Dolge hlače Sisley
49,95 €
Jakna Sisley
139,00 €
Nakupovalna torba Twinset
194,00 €
Lak za nohte Zoya
16,90 €
Zgornji del kopalk Twinset
70,00 €
Bluza kratek rokav Gerry Weber
75,99 €
Senčilo za oči ArtDeco
5,95 €
Krilo Betty Barclay
89,99 €
Plašč Esprit Casual
139,99 €
Majhna torba Ted Baker
50,00 €
Pleten pulover Monari
89,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno