Obstojno rdečilo za ustnice

Prednost obstojnih rdečil za ustnice pred običajnimi rdečili se skriva v intenzivni barvi, ki ostaja odporna ure in ure. V tem letnem času pa jih odlikuje še ena izjemna lastnost– odporna so tudi proti poljubom. Obstojna rdečila za ustnice so do nedavnega povezovali izključno z mat barvami, in mitom, da obstojna rdečila dodatno izsušijo ustnice. Seveda jih ne moremo primerjati z vlažilnimi rdečili, katerih barve so bolj blage in s svojo formulacijo dodatno vlažijo ustnice, a z nekaj pravimi napotki, kako nanesti obstojno rdečilo na ustnice, boste za deljenje poljubov gotovo izbrali slednje.

Intenzivne barve dolgoobstojnih rdečil na suhih in razpokanih ustnic niso videti najlepše. Izognite se neprijetnostim in si pred nanosom rdečila naredite sladkorni pilng. Uporabite kristaliziran med ali enega od pilingov za ustnice, ki ga lahko kupite v Nami. Po pilingu nanesite sloj vlažilnega balzama, če imate dovolj časa, pa si omislite še masko za ustnice. Ustnice obrobite s svinčnikom v barvi rdečila za ustnice ali brezbarvnim svinčnikom, ki preprečuje razlitje šminke v drobne gubice ob ustnicah. S pomočjo čopiča nanesite rdečilo in ”poljubite” papirnati robček. Če ocenite, da potrebujete še en sloj, ga nanesite.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Rdečilo za ustnice Idun
24,00 €
Svinčnik za ustnice Inglot
16,00 €
Rdečilo za ustnice Max Factor
14,65 €
Rdečilo za ustnice Eva Garden
23,00 €
Rdečilo za ustnice ArtDeco
12,50 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno