MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Pomladne novosti Shiseido že v Nami

Pomlad je čas novih začetkov in svežih idej, zato vam z veseljem predstavljamo najnovejše pomladne novosti znamke Shiseido, ki so na voljo v Nami.

Krema Concentrated Supreme Cream

Krema Concentrated Supreme Cream uteleša najboljše Shiseidovo znanje proti staranju. Učinkovito zdravi specifične težave s kožo, s katerimi se srečujejo ženske, starejše od 60 let: izguba gostote, povešanje, neenakomeren ten kože in pomanjkanje sijaja.

Izdelek temelji na treh ključnih področjih strokovnih znanstvenih odkritij, po katerih je Shiseido poznan:

  • NEVROZNANOST: proučevanje intimnega odnosa med telesnim živčnim sistemom in kožo ter njegov učinek pri regeneraciji kože.
  • MIKROCIRKULACIJA KOŽE: sestavni del Shiseidove raziskave Lifeblood, ki se je začela pred več kot 20 leti. Ta napredna znanost meni, da je vaskularno omrežje pravi pokazatelj staranja.
  • SHISEIDOVO PRIZNANO ZNANSTEVNO DOKAZANO ZNANJE O KOŽI: glede povešanja kože, ki temelji predvsem na študiji obraznih mišic, ki s starostjo postajajo šibkejše in bolj ohlapne ter izgubi gostote v kožni strukturi, predvsem zaradi zmanjšanja kolagenskih vlaken.

Shiseido Ginza Night Intense

Ginza Night je gurmanski lesno cvetlični vonj, katerega magnetna privlačnost in skrivnostni zrak sta enakovredna živahni energiji, ki odmeva na ulicah Ginze ob mraku.


Naslovna fotografija: Shiseido
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno