Shiseido Beauty: Lepotni ritual, ki vam povrne sijoč in mladosten videz

Lepotni ritual Shiseido je tako enostaven in hiter, da ga bo  osvojila vsaka ženska kot tudi moški.

Sodobne ženske in moški so preobremenjeni z obveznostmi in včasih težko najdejo čas, da se posvetijo svoji lastni lepoti. Shiseido želi uporabnicam in uporabnikom ponuditi lepotni  ritual za hitro in učinkovito nego. To dejansko pomeni  5 minut na dan, ki jih imamo na voljo le zase in za popolno nego, ki kožo obnovi in ji povrne sijoč, mladosten videz.

Potrebuje le:

  • 2 minuti za čiščenje: koži podari svileno teksturo, zdrav sijaj in občutek svežine ter popolne čistosti. Shiseido ima na voljo čudovite, nežne čistilce, ki bodo koži podarili svilnat, čist in gladek videz ter jo naredili odporno pred onesnaženostjo, izgubo vlage… Ključ do lepe kože skupaj z uporabo Za vsak tip kože, za vsako težavo , za vsako starost.
  • 1 minuto za nanos seruma/ aktivatorja mladosti : za takojšnji lifting učinek, intenzivno globinsko delovanje in vidne učinke.

Naj ob tem omenimo vrhunski izdelek znamke Shiseido,  revolucionarno inovacijo na področju nege kože – ULTIMUNE. Ultimune s svojim inovativnim, že 200krat nagrajenim konceptom krepi obrambne plasti kože, zaradi česar koža zasije z notranjo lepoto. Predstavlja močno formulo, ki temelji na LifebloodTM ImuGenerationRED tehnologiji – ključ do zdravega in čudovitega videza. S pomočjo Ultimuna odkrijte sijočo, gladko in mladostno polt. Za vsako žensko, za vsakega moškega, za vsak življenjski stil in za vsak trenutek.

  • 2 minuti za vlaženje:  negovalni izdelki iz ključnih Shiseido linij kot so Essential Energy, Benefiance, Vital Perfection in druge za preprečevanje prezgodnjega staranja in posledic stresnega življenja. Vlaga je ključ do popolnega videza polti. Potrebuje jo vsaka koža, ne glede na letni čas, starost ali druge težave.

Shiseido je za širjenje tega lepotnega rituala pod imenom JBeauty pripravil posebno aktivnost, ki se odvija v mesecu marcu 2022.

Vsi, ki boste v tem času kupili en izdelek za nego obraza Shiseido iz linij Waso, Bio Performance, Benefiance, Essential Energy , Future Solution LX, Ultimune ali Vital Perfection, White Lucent ali Cleansing boste ob nakupu prejeli brezplačen komplet za nego obraza,  za vaš 7-dnevni lepotni ritual.

Obiščite nas na oddelku kozmetike v blagovnici Nama, z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri vaše Shiseido nege.


Naslovna fotografija: Shiseido

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno