Sens


Zgodba Slovenske blagovne znamke moških oblačil SENS sega v leto 1994. Ime blagovne znamke je bilo skrbno in premišljeno izbrano, saj pomeni smisel delovanja in občutek za lepo.

SENS je z leti postajal prepoznaven skozi zanimive izdelke, ki so se pojavljali v različnih prodajalnah v Sloveniji in tujini. V oblačila vpletajo detajle, ki njihovim oblekam in srajcam dajejo pridih unikatnosti. Ni jim žal časa in energije vlagati v to, da tudi mala serija unikatnih oblek ali srajc pride iz proizvodnje v trgovine.

SENS je danes dobro poznana in cenjena blagovna znamka moških oblačil v Sloveniji. Delujejo na naslovu podjetja v Ljubljani, kjer z nepogrešljivo ekipo zaposlenih ustvarjajo nove zgodbe in kolekcije, ki jih nato realizirajo pri odličnih kooperantih. 

PREDNOSTI, KI POVEČUJEJO VREDNOST NAŠIM IZDELKOM IN STORITVI

Zavezani so estetiki in radi odkrivajo nove linije v modelih in teksture v tkaninah. Dovolijo si drznost,
uporabljajo različne tkanine od volne do svile, od viskoze do poliestra. V ponudbi so tudi tkanina v sestavi 100% volna super 130S ter certificirana ekološka tkanina. V svojih kolekcijah ponujajo obleke in srajce za svečane in poslovne priložnosti, klasične in modne obleke v vseh velikostih.

Moške obleke SENS najdete na oddelku Moška moda v Nama Ljubljana.