Raznovrstna barvna paleta moškega perila vas bo navdihnila

Treba je reči bobu bob! Namreč, da se lahko moški s perilom najbolje založi – v Nami. To je dejstvo že kar nekaj časa. Če sam ne kupujem v tujini, potem spodnje perilo, pižame in tudi moške jutranje halje kupim v Nami. Ljudje, ki dajo kaj nase, in želijo prefinjene kose spodnjega perila, bodo odšli v to ljubljansko veleblagovnico.

Moški lahko izbirajo med klasičnimi in nadvse sodobnimi spodnjicami. Barvna paleta za letošnjo pomlad in poletje je raznovrstna, pravzaprv vrvi od barv. Marsikatere spodnjice so tudi zelo seksi, zapeljive, med njimi t. i. jock straps spodnjice, ki jih sicer nosijo tenisači pod kratkimi hlačami. Te spodnje hlače se čedalje večji modni hit, ne upa pa si jih obleči vsak moški. Torej, pogum velja!

Med pižamami je zadnje sezone hit tista, ki so jo že zelo dolgo nazaj nosili moški – spalna srajca, po večini so iz kakovostnega, obstojnega bombaža in dinamičnih vzorcev. Med temi so meni najljubše Schiesserjeve. Ta znamka je tudi med bolj prestižnimi na zemljevidu moškega spodnjega perila, velja pa izbirati še med spodnjicami, jutranjimi haljami in pižamami znamk Impetus, Emporio Armani, Huber, Jockey in Skiny.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Spodnje hlače boxarice Emporio Armani
39,90 €
Spodnje hlače boxarice Tommy Hilfiger
59,90 €
Spodnje hlače boxarice Jockey
29,95 €
Spodnja maja kratek rokav Huber
22,95 €
Spodnja maja kratek rokav Tommy Hilfiger
39,90 €
Spodnja maja z naramnicami Lisca
15,90 €
Pižama spodnji del dolge hlače Benetton
29,95 €
Pižama kratek rokav Benetton
35,95 €
Jutranja halja Schiesser
79,95 €

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Lisca

Aktualno