Črna roža kot simbol kvalitete in tradicije

 

Podjetje Seidensticker letos praznuje 100 let nastanka. Podjetje je pri rosnih 23 letih ustanovil g. Walter Seidensticker s sposojenim denarjem v znesku 5.000 nemških zlatih mark. Danes je podjetje največji proizvajalec srajc v Evropi in tretji na svetu. Bili so prvi, ki so leta 1957 izdelali srajco, ki ne potrebuje likanja.

Seidensticker predstavlja estetsko kurirano, lepo usklajeno, kakovostno in popolno kolekcijo. Visokokakovostni materiali, optimalno prileganje, odlična izdelava, funkcionalne podrobnosti – vse to je veliko več kot samo privlačen videz. Kakovostne tkanine igrajo pomembno vlogo pri izdelavi njihovih srajc. Visoko kakovosten bombaž poskrbi za udobno nošenje, dihanje, trpežnost, ohranjanje oblike in odpornost na gubanje. Njihove srajce so na voljo v petih različnih modelih: X-Slim, Slim, Tailored, Modern in Comfort, ustrezajo specifikacijam Ökotex standardov in ne vsebujejo škodljivih snovi. Njihove srajce pomenijo popolnoma izdelane robne šive, ovratnike in manšete, vse srajce pa imajo tudi odstranljive vratne kosti.

Nova kolekcija za pomlad poletje 19 odraža mešanico med sodobno klasiko in priložnostnimi elementi do bolj urbanega in neformalnega stila.

Fokus je na subtilnem dizajnu grafičnih kontrastov, ki pokrivajo spekter enostavnih črt do bolj zapletenih narisanih črt ter mikro motivov in umirjenih karo vzorcev.

V njihovi kolekciji boste našli klasično temno modro, belo, modro in nebesno modro srajco.  Ne manjkajo pa niti topli odtenki sive, topli odtenki oranžne in sevajoči digitalno modri barvni toni. Lešnikova barva, češnja in rahlo olivna barva pa zelo lepo dopolnjujejo barvno zgodbo.

Seidensticker srajce najdete v 2. nadstropju ljubljanske Name, na moškem oddelku.

Seidensticker Srajca + več barv 59,95 €
59,95 €
Seidensticker Srajca + več barv 59,90 €
59,90 €
Seidensticker Srajca + več barv 59,90 €
59,90 €
Seidensticker Srajca 69,90 €
69,90 €