Sebamed: Nova kozmetična znamka v Nami

Sebamed je nemška dermatološka blagovna znamka, ki ima sedež v neokrnjenem okolju zaščitenega območja Boppard v Nemčiji. Področje, ki je pod UNESCO-vim varstvom je idealno za nastanek izjemno varnih in kakovostnih izdelkov Sebamed.

Blagovno znamko Sebamed je leta 1967 osnoval priznani nemški dermatolog Heinz Maurer, ki je verjel v to, da mora biti kakovostna dermatološka kozmetika dostopna vsakomur. Danes, več kot 50 let pozneje, se nemška znamka še vedno drži tega vodila.

Za Sebamedove izdelke so namreč značilne tri stvari: odlično razmerje med kakovostjo in ceno, ECARF certifikat in pH 5,5.

ECARF certifikat podeljuje Združenje evropskih alergikov izdelkom, ki so izrazito hipoalergeni in Sebamed se trudi, da bi bili v nekaj letih z ECARF certifikatom označeni prav vsi produkti iz njegovega asortimana.

Vsi izdelki razen intimnih mil imajo pH 5,5, ki je enak stopnji kislosti človeške kože, kar v praksi pomeni, da ga koža zaznava kot sebi enakega in proizvode zelo dobro prenaša.

Ker gre za blagovno znamko, ki je namenjena vsem družinskim članom, vsebuje pravcato paleto različnih linij: Clear Face (za aknasto kožo), Sensitive (za občutljivo kožo), Anti Dry (za suho kožo), Extreme Dry (za ekstremno suho kožo), Q10 (linija za zrelo kožo) in še veliko drugih.

Hipoalergena in dermatološko testirana kozmetika Sebamed  je kvalitetna in zanesljiva izbira za vso družino.

_

Pena za prhanje Sebamed
8,46 €
Anti-ageing Q10 krema za obraz Sebamed
12,90 €
Anti-pollution Hidratantni fluid Sebamed
16,71 €
Gel za umivanje obraza in telesa Sebamed
7,61 €

Aktualno