Priljubljena avstralska znamka Seafolly, -40% ugodneje

Avstralska blagovna znamka Seafolly že od leta 1975 povezuje ženske po vsem svetu z inovativnimi kopalkami, v njihovih izvirnih in modnih kolekcijah je poosebljen avstralski način življenja na plaži in osvežujoč optimizem oceana. Znani so po premišljenih kolekcijah kopalk, ki pri ženskah vzbujajo zaupanje, da se resnično sprejmejo in uživajo na plaži. Njihove kopalke, oblačila za plažo in dodatki so oblikovani z mislijo na ženske, saj zagotavljajo kroje in podporo, ki ustrezajo različnim telesnim tipom, destinacijam in dejavnostim.

Obiščite Namin oddelek perila in se prepričajte, da so kopalke Seafolly resnično sinonim za modne kopalke, ki združujejo kakovost, udobje in popolno prileganje.

Do 31. avgusta izkoristite 40 % popust na perilo znamke Seafolly, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Kopalke enodelne Seafolly
137,90 €
Kopalke nederček Seafolly
104,90 €
Kopalne hlačke Seafolly
76,90 €
Kopalke enodelne Seafolly
142,90 €
Obleka za plažo Seafolly
128,90 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Seafolly
Lektorirala: Mojca Zemljak

*Akcija velja od 26. junija do 31. avgusta 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno