MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Schiesser: Ne podcenjujte pomena spodnjega perila

Blagovna znamka Schiesser ponuja spodnje perilo, kopalke in pižame iz materialov vrhunske kakovosti ter oblikovane tako, da omogočajo dobro počutje na vsakem koraku.

Njihova najnovejša kolekcija za pomlad in poletje 2024 med drugim obsega tudi brezšivne spodnje hlačke v modnih pastelnih odtenkih, ki so kot nalašč, kadar nosite oprijeta oblačila ter popolnoma prilegajoče in nadvse udobne modrčke, ki so na voljo tudi v večjih številkah.

Moderne ženske kopalke so izdelane iz najkakovostnejših in maksimalno udobnih materialov, ki letos v globoko modri barvi spominjajo na retro robustne materiale s 3D-motivom. Privlačni vzorci so oblikovani in na kopalke umeščeni tako, da optično laskajo ženskim oblinam. Pri oblikovanju sledijo tudi trajnostnim smernicam, ki so zelo pomemben vidik zlasti pri kopalkah: klor in slana voda namreč povzročita, da se številne tkanine zelo hitro obrabijo. Zato pri znamki Schiesser posebno pozornost namenjajo visokokakovostnim materialom.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Nedrček Schiesser
34,95 €
Spodnje hlače Schiesser
14,95 €
Kopalke enodelne Schiesser
79,95 €
Kopalke nederček Schiesser
49,95 €
Kopalne hlačke Schiesser
39,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Schiesser
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno