Dior Sauvage Mencare: Nega kože z močjo kaktusa

Sauvage, ki se je rodil v puščavi in ga je izoblikoval veter, je ikonična dišava pravega moškega. Postavljen v okolje brezmejnega prostranstva, kjer premika meje še dlje in si podredi divjo naravo, ki ga obdaja. Odprt za inovativne izzive raziskuje nove teritorije in ustvarja nepredstavljivo in inovativno negovalno linijo oblikovano posebej za moške: naravno, intuitivno in učinkovito Sauvage Mencare – linija, ki zajame edinstvene potrebe moške kože in njeno kompleksnost.

OSRČJE KAKTUSA

Sauvage Mencare svojo moč črpa iz aktivne moči, ki se skriva v osrčju kaktusa, edine rastline, ki je sposobna preživeti v puščavi. Občudovanja vredna vitalnost in izjemna odpornost so tiste lastnosti, ki mu omogočajo, da v sebi zadrži vodo, ki jo potrebuje in ustvari bariero, ki ščiti pred izhlapevanjem vode. Ta proces, ki je specifična lastnost kaktusa, je ključna pri kreiranju linije Sauvage Mencare, oblikovane za nego moške kože. Dejstvo je, da je koža vsak dan izpostavljena vsakodnevnim izzivom in mora, tako kot kaktus, ohranjati optimalen nivo vlage skozi cel dan. Prav s tem namenom so bili oblikovani trije novi proizvodi linije Sauvage Mencare. Obogateni z vlažilnim, hranilnim in zaščitnim delovanjem aktivnih sestavin iz osrčja kaktusa.

ČISTILEC, LOSJON, SERUM

Enostavni za uporabo in izjemno učinkoviti pri specifičnih potrebah moške kože. Trio, ki
osvetli edinstvene lastnosti seruma – vlažilec, ki ohranja mladost moške kože in je prežet z aktivnimi sestavinami kaktusa. Možat in celovit ritual nege kože s formulami, ki jih sestavlja 90% sestavin naravnega izvora, je navdušil na stotine moških. Teksture, ki ne puščajo lepljivega občutka, ne mastijo in so lahkotne, navdušijo s prijetno sledjo dišave Sauvage.

ZDRUŽENO DELOVANJE DVEH SUPER MOČNIH EKSTRAKTOV KAKTUSA

Cvetlice kaktusa kipijo z vsebnostjo vodnega ekstrakta, ki ima izjemne lastnosti vlaženja in
krepitve, medtem ko semena sadeža kaktusa posedujejo nepredstavljivo mogočno
hranilno olje.

  • VODNI EKSTRAKT

Vodni ekstrakt kaktusa moško kožo, ki je za 16% bolj debela, pripravi na negovalni ritual in izboljša njegovo sposobnost absorbcije vode in aktivnih sestavin.

  • OLJNI EKSTRAKTI

Ker moška koža kar 62 % hitreje izgublja vlago, oljni ekstrakt kaktusa pomaga pri globinskem hranjenju in vlaženju kože ter hkrati krepi kožno bariero, ki zaščiti kožo pred izgubo vlage.

SAUVAGE THE CLEANSER • LE NETTOYANT

Moška koža je bolj debela kot ženska koža ter je pogosto tudi bolj mastna, saj proizvaja za 50 % več sebuma. To je več ključnih razlogov, da moška koža potrebuje izjemno močno čistilno formulo.

Prvo dejanje rituala nege je čistilec z močjo kaktusove vode, ki vsebuje še naravno oglje, ki
ima izredne lastnosti učinkovitega čiščenja. Svetleča črna tekstura je tisto kar očara … Ko se ob dodatku vode tekstura vmasira med dlanmi, se le ta spremeni v izjemno čistilno, razkošno belo peno, ki vidno očisti vse nečistoče.

Čisti brez izsuševanja in za seboj pusti le čisto, osveženo in mehko kožo. Trenutek užitka in svežine omogoča odstranjevanje kar 99% nečistoč in zagotavlja 8 ur udobja vlaženja.

SAUVAGE THE TONER • LA LOTION

Pore moške kože so za 40 % bolj razširjene kot pri ženski koži. S tem mislih linija Sauvage Mencare predstavlja proizvod, ki jih učinkovito oži. Transparentni losjon z močjo kaktusa s svežo gel teksturo, ki je izjemno prijetna na dotik, se v stiku s kožo spremeni v svežo vodo. Formulacija z lahkotno teksturo vidno zmanjša znake utrujenosti za kar 28 % in poskrbi za poživitev in hladilni učinek ledene kocke za takojšnjo svežino.

Losjon je obogaten z aktivnimi sestavinami, pridobljenimi iz ekstrakta kaktusove vode in ima izjemno moč pomirjanja kože po britju ter se lahko uporablja kot losjon po britju, ki celi vreznine nastale zaradi britja.

Z razkošnim dolgoročnim delovanjem losjon prebudi moško kožo in ohranja njeno svežino ter mehkobo skozi cel dan.

SAUVAGE THE SERUM • LE SÉRUM

Moška koža hitreje dehidrira in na njej se gube hitreje ter bolj izrazito izražajo. Serum
obogaten z aktivnimi sestavinami pridobljenimi iz dragocenega kaktusovega olja, ki ga
pridobivajo iz semen sadeža kaktusa, je resnično veličasten zaključek negovalnega rituala Sauvage Mencare. Njegova voljna in lahkotna tekstura se hitro vpije v kožo.

Lahkoten in izjemno koncentriran z aktivnimi sestavinami se hitro vpija v kožo, da jo
globinsko navlaži in ustvari zaščito, ki preprečuje uhajanje vode. Zadrževanje vode v koži je
izboljšano za 37 %, zahvaljujoč izjemni naravni sposobnosti kaktusa, da zadržuje vodo v sebi. Serum je enostaven za nanos, koži daje mehkobo in voljnost ter preprečuje njeno izsuševanje. Za seboj ne pušča mastnih in lepljivih sledi – niti na obraznih dlačicah.

Serum moškim omogoča neverjeten premium korak nege proti staranju, ki zagotovi nenehno vlaženje kože za kar 100 ur.

PRAKTIČNO IN ELEGANTNO PAKIRANJE

Zvesti čistim linijam stekleničk dišav Sauvage so tudi novi proizvodi v polnočno modrem
ohišju popoln dodatek za vsako kopalnico. Zaključni detajl je elegantna, učinkovita, robustna in ergonomsko oblikovana črna pumpica, oblikovana kot pokrovčki Sauvage dišav, ki z enim potiskom zagotovi pravo mero količine proizvoda, ki je potrebna za nanos na obraz.


Naslovna fotografija: Dior Sauvage
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno