Saten, čipke, vezenine za čutno in modno jesen

Med aktualne modne trende za jesen in zimo 2021 se tokrat uvršča tudi nadvse zapeljivo druženje spodnjega perila in vrhnjih oblačil. Najbolj modno poželjiv par bo čutno perilo ustvarilo v družbi širšega suknjiča ali pletenega puloverja z globokim V-izrezom. V omenjenih kombinacijah bodo še zlasti privlačni spodnje majice s svilenim leskom s čipko in ženstveni modrčki z dovršenimi detajli, ki si nikakor ne zaslužijo, da bi ostali skriti. Da modna zgodba vseeno ne bi bila preveč izzivalna za luč dneva, poskrbite, da se perilo ne vidi v celoti in da so preostala oblačila dovolj ohlapna, da ženstveno silhueto le delno nakažejo. Prav tako ostanite pri nevtralnih odtenkih vrhnjih oblačil, sivi, bež in črni.

Da bo izbira primernega perila za nove modne kombinacije lažja, vam tokrat predstavljamo izzivalno  in hkrati lahkotno kolekcijo, ki poudarja ženstvenost in zapeljivost, kolekcijo Lisca Selection.

Razkošno moderno vezenino dopolnjuje lahkoten prosojen til, a kombinacija v močnih barvah ustvari stil, v katerem bo vsak trenutek odločen in samozavesten. Z nekoliko nežnejšim pridihom dodelani kroji in skrbno umeščena čipka povezujejo tanke materiale, prosojno mrežico in kristale Swarovski v sofisticirano celoto. Lahko pa izberete modele z vezeno borduro, ki sem jim niti modni navdušenci ne bodo mogli upreti – v umirjeni rdeči ali kožni različici z učinkom čutnega tatuja – prefinjeno, a drzno.

Perilo Lisca Selection je na voljo na oddelku perila v 3. nadstropju Name, del tudi na spletu.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Ženski body, Lisca Selection.
72,90 €
Spodnje hlače, Lisca Selection.
25,90 €
Nedrček Lisca Selection.
47,90 €

Aktualno