Šarmantna Kocca, – 30 % ugodneje

Mesec januar s sezonskimi popusti poskrbi za mnoga presenečenja, saj lahko prva dva meseca še vedno aktualne kolekcije jesen in zima, nakupujete tudi do – 50 % ugodneje.

Blagovna znamka Kocca je kot nalašč za vse, ki želite svojo poslovno garderobo začiniti z modnimi in hkrati prefinjenimi oblačili. Ta priljubljena znamka je v času sezonskih popustov, do 28. februarja znižana za – 30 %.

Hlačni kostimi s krajšimi, škatlasto ali klasično krojenimi suknjiči in ravnimi širšimi hlačami so izdelani iz fine tkanine v karo vzorcu, ki vključuje svetleče lureks niti ter priljubljen elegantni žamet. Zraven sodijo polprosojne bluze z volančki na rokavih, mehke zračne pletenine v nevtralnih peščenih barvah ter brezrokavniki, ki jih lahko nosite samostojno ali čez bluzo. Barvna lestvica poleg pudrastih in nežno rožnatih obsega še tople rjave in gorčične odtenke.

Celotna kolekcija je na voljo v prvem nadstropju Name na oddelku ženske mode.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Blejzer Kocca
174,00 €
Dolge hlače Kocca
108,00 €
Bluza dolg rokav Kocca
102,00 €
Pulover Kocca
108,00 €
Obleka Kocca
192,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Kocca
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno