Jeans za vsakogar


Salsa je portugalska blagovna znamka, ki je že več kot 20 let znana po ustvarjanju edinstvenih in inovativnih kavbojk za vse postave. Salsa se vsak dan znova trudi, da zadovolji moderno žensko in moškega, ki sta zahtevna in vedno sledita sodobnim trendom. Biti samozavesten, in se udobno počutiti v svojih kavbojkah je prvi korak k temu, da ste pripravljeni na vsakodnevne izzive, ki vam jih pripravlja življenje. Vsestranske, urbane, sofisticirane ali tiste za bolj sproščene trenutke … Salsa v svojih kolekcijah ponuja veliko možnosti, med katerimi lahko izbirate. Navsezadnje je jeans tisti osnovni kos v garderobi vsakega izmed nas!

Imajo 4 osnovne moške modele – Skinny Clash, Tapered Lima, Straight Navarro in Carrot Slender ter 5 osnovnih ženskih modelov – Push-up Wonder, Push-up Mystery, Slimming Diva, Push-in Secret in Essential Colette.

SKINNY CLASH - te kavbojke so prava izbira vsakega moškega, ki išče trendovski izgled. To so zelo ozke kavbojke z elastanom, ki se lepo prilegajo telesu.

TAPERED LIMA - te kavbojke so bile oblikovane za moške, ki si želijo klasičnega izgleda, s stožčasto obliko hlačnice in nižjim pasom, ki je ključni kos v garderobi vsakega moškega.

STRAIGHT NAVARRO – zelo udobne kavbojke za tradicionalen izgled.

CARROT SLENDER – ta model je prava izbira za vse tiste, ki si želijo modnega izgleda in se v kavbojkah vseeno počutiti udobno. So ožje, s stožčasto obliko hlačnice, spredaj so rahlo spuščene. Imajo nižji pas, so ožje okoli gležnjev, zadnji žepi pa so spuščeni.

PUSH-UP WONDER – najbolj prepoznaven in ikonski ženski model kavbojk s push-up učinkom. Odlična izbira za oblikovanje vaše postave. V njih se boste počutili čutno in samozavestno.

PUSH-UP MYSTERY – z zelo močnim push-up učinkom te kavbojke ustvarijo še več obli in še bolj definirajo žensko linijo. Dve dodatni blazinici na zadnji strani, ki sta očem prikriti in vedno ostaneta na svojem mestu sta skrivnost teh kavbojk. Srednja višina pasu je kreirana tako, da optično še bolj zoži pas.

SLIMMING DIVA – te kavbojke so ustvarjene samo z namenom, da se ženske v njih počutijo kot prave dive. Z učinkom zoženja, ne samo da se vam kavbojke odlično prilegajo, z njimi tudi zagotavljajo pravilno držo telesa. Izdelane so iz posebnega materiala, vlaken emane, ki v kontaktu s kožo stimulirajo mikrocirkulacijo in ob rednem nošenju izboljšajo vašo kožo. Le ta postane bolj mehka, zmanjšajo pa se tudi nepravilnosti na koži. Zadrga zadaj zagotavlja odlično prileganje v pasu in v trenutku izboljšajo vašo postavo in držo.

PUSH IN SECRET – to so push-in kavbojke, ki sploščijo vaš trebušček, da se vedno počutite udobno in hkrati elegantno. Rezultata sploščenega trebuščka je povezan z notranjimi všitki in z večjimi zadnjimi žepi. Dva gumba za zapiranje zagotavljata več udobja.
 

Salsine kavbojke vas čakajo na ženskem in moškem oddelku ljubljanske NAME.

Salsa Obleka 79,95 €
79,95 €
 
Salsa Majica 49,95 €
49,95 €34,96 €
 
Salsa Torbica 39,95 €
39,95 €27,96 €
 
Salsa Hlače 79,95 €
79,95 €55,96 €